Despre noi…

TeaM Playground s-a nascut din dorinta de a oferi ceva diferit copiilor din Constanta. Si nu numai din Constanta… La TeaM Playground vei gasi un loc de joaca intim, cald, primitor, o mica biblioteca pentru cei mici si cei mari, activitati educative interesante, un spatiu mindful, plin de energie pozitiva. Aici iti aduci copilul sa se joace, aici vii sa te relaxezi sau sa lucrezi, aici puteti invata cum sa adoptati un stil de viata sanatos.

Viziunea noastra este ca tot mai multi adulti si copii sa primeasca informatie reala, corecta, in privinta alimentatiei si stilului de viata sanatos, intr-un mod inovativ, folosind materiale si tehnici moderne, diferite de practicile actuale in sistemul de educatie. Credem in puterea cunoasterii, meditatiei, echilibrului interior si, prin acest proiect, dorim sa obtinem instrumentele necesare pentru a le sustine.

Misiunea noastra este sa ne implicam in educarea societatii in privinta unui stil de viata sanatos (alimentatie, well-being, sport), promovand informatie reala, studii stiintifice, schimband mentalitati si obiceiuri nesanatoase, revolutionand modul de intelegere si integrare a conceptului de stil de viata sanatos, folosind metode noi, relaxante, de educatie.

Credem in familie, intr-un mediu sanatos si curat, in puterea exemplului, in educatie fara motivatie externa, in copii curiosi si sinceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *