Saptamana plina la TeaM Playground…

Am decis sa scriu despre saptamana aceasta la Team Playground. A fost o saptamana plina de activitati, chiar daca nu ne-au vizitat inca toti copiii din Constanta… Cei care ne-au vizitat, cu siguranta au plecat entuziasti si cu dorinta de a se reintoarce.

Pentru ca ne-am propus sa nu punem poze cu copiii care vin la locul nostru de joaca, incercand sa le oferim dreptul la intimitate, nu veti gasi astfel de fotografii pe pagina noastra.

Asadar, saptamana ce tocmai se incheie am citit cat am putut de mult, am luat lectii de caligrafie si muzica, am studiat legume si fructe, si chiar am incercat castravetele tepos. Am construit blocuri uriase din paie, am desenat si colorat pe diverse medii, cu diverse tipuri de culori, ne-am jucat cu roboteii si am facut tot felul de experimente pentru a intelege mai bine lumea ce ne inconjoara. Nu au lipsit povestile despre nasterea Universului si despre aparitia vietii pe Pamant.

A fost o saptamana plina de invataminte. Va invitam si pe voi, cei care ne urmariti, sa va alaturati noua. Va fi cel putin interesant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *